Ekskursija uz Transporta un sakaru institūtu

7. decembrī 2.L kurss, LG6 kurss un profesionālās izglītības skolotāji Aleksandrs Bogdanovs un Alisa Lāce apmeklēja Transporta un sakaru institūtu, kur notika «Starptautisko Civilās Aviācijas dienas» atzīmēšana. Izglītojamajiem bija iespēja piedalīties konkursos, orientēšanā, apskatīt lidmašīnu no iekšpuses, apmeklēt robotehnikas auditoriju, iepazīties ar mākslīgā intelekta un industriāliem robotiem, kā arī uzzināt jaunu un vērtīgu informāciju par aviāciju un loģistiku.

Izglītojamo atsauksmes:

Karīna Gīle: Manuprāt, ekskursija bija gan interesanta, gan pamācoša. Tā notika vairākās valodās, lai piesaistītu visu auditoriju. Pēc lekcijas bija ļoti interesanta grupu erudīcijas un orientēšanās spēle. Tā, manuprāt, bija visinteresantākā. Es domāju, ka vajadzētu biežāk doties ekskursijās, it īpaši uz augstākās izglītības iestādēm.

Viktorija Sokolova: Ekskursija bija ļoti interesanta, lekcija notika trijās valodās, stāstīja par aviāciju un ar to saistītajām specialitātēm. Varētu biežāk rīkot ekskursijas uz augstākās izglītības iestādēm.

 

Sagatavoja profesionālās izglītības pedagogs Aleksandrs Bogdanovs