Rīgas Tirdzniecības profesionālās vidusskolas izglītojamā piedalās konkursā SkillsLatvia 2020 nominācijā “Mazumtirdzniecība” un iegūst 2.vietu

 

Apsveicam Ievu Līgu Kajaku ar izcīnīto sudraba medaļu konkursā SkillsLatvia 2020 nominācijā „Mazumtirdzniecība”!

15. un 16.septembrī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika nacionālais jauno profesionāļu konkurss SkillsLatvia 2020 tematiskās grupas „Sabiedriskie un individuālie pakalpojumi” prasmju konkurss „Mazumtirdzniecība”. Konkursā piedalījās pārstāvji no piecām profesionālajām skolām, kas cīnījās par iespēju pārstāvēt Latviju konkursā Euroskills 2020.

Mūsu skolu šajā konkursā pārstāvēja 4.R kursa audzēkne Ieva Līga Kajaka. Divu dienu garumā Ieva žūrijas komisijai pierādīja savas prasmes pārdošanas meistarībā. Konkursa pirmajā dienā viņas uzdevums bija žūrijai prezentēt Noras Ikstenas grāmatu „Mātes piens”, sakārtot preci plauktos, komunicēt ar klientiem, aizpildīt dažādus pārdošanas dokumentus. Savukārt otrajā konkursa dienā Ieva apliecināja savas prasmes komunicēt angliski un prezentēja Estere Nature cosmetics cietos šampūnus, kā arī pildīja teorētisko zināšanu pārbaudes testu.

Ieva Līga Kajaka, 4.R kursa audzēkne, par konkursu: „Esmu ļoti priecīga par iespēju piedalīties šajā konkursā. Man tas deva iespēju saprast, kas man ir zināms un kas ir piemirsies, kā arī iepazīt pašmāju produktus.”

Apsveicam Ievu ar iegūtu 2.vietu un vēlam veiksmi konkursa otrajā kārtā, kas notiks šī gada oktobrī. Paldies sakām skolotājiem, kas palīdzēja sagatavoties – Taņai Ločmelei, Tatjanai Džuglejai, Gunai Krišjānei-Kalvānei un pārējiem, kuru mācību stundās gūtās atziņas palīdzēja Ievai izcīnīt sudraba medaļu!

Ieva kopā ar konkursa organizatori VIAA pārstāvi Daigu Udrasi.

Zelta, sudraba un bronzas medaļu ieguvēji.

Apsveicam Ievu un lepojamies!