Erasmus Dienas!

Erasmus+ zīmē dzimušie vakar, šodien un rīt!

 No 13. līdz 15. oktobrim notiek kārtējā  Eiropas mēroga iniciatīva  #ErasmusDienas. Šajā laikā Erasmus+ projektu īstenotāji un profesionāļu tīkli no visiem izglītības sektoriem organizē dažādus pasākumus, komunicējot Eiropas vērtības, ieguvumus no mobilitātes un Erasmus+ projektu rezultātus. #ErasmusDienas dalībnieki tiek aicināti gan izcelt savus kādreizējos projektus, gan arī veidot rītdienas Eiropu, organizējot dažādas akcijas un pasākumus, kļūstot pamanāmākiem jaunu partnerību veidošanai jauniem Erasmus+ projektiem.

        RTPV iesaistās dotajā iniciatīvā arī šogad. Skolas 4.stāva gaitenī var aplūkot atskatu uz RTPV Erasmus+ pieredzi bilžu kolāžas veidā. Ar šo aktivitāti vēlamies doto pieredzi padarīt redzamāku tiem, kuri līdz šim nav iesaistījušies, kā arī atgādināt par tiem ieguvumiem un pozitīvajām emocijām tiem, kas ir daļa no Erasmus+ dalībnieku saimes. Jo popularizējot Erasmus+ programmu, padarot redzamākas un plašākai auditorijai pamanāmākas Erasmus+ aktivitātes, kļūstam pamanāmāki arī mēs paši.

Aktivitāte notiek Eiropas Savienības Erasmus+ programmas projekta “Mobilitāšu pasākumi PIA izglītojamajiem un darbiniekiem” (Projekta Nr. 2022-1-LV01-KA122-VET-000070220) ietvaros.