Apsveicam ar panākumiem Konkursā SkillsLatvia 2020 “Restorānu serviss”!
- gada 23. janvārī 3.S kursa izglītojamā Anastasija Vladlena Sergačova piedalījās Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursa SkillsLatvia 2020 pusfināla nominācijā “Restorānu serviss”.
Nominācijas darba uzdevumu profesionālās prasmes:
- Galda klājuma veidu pārzināšana;
- Prasme izmantot traukus, galda piederumus un glāzes, pasniedzot ēdienus un dzērienus;
- Ēdienu saskaņošana ar dzērieniem;
- Ēdienkartes uzbūve;
- Kokteiļu pagatavošanas pamatprincipi;
- Kafijas pagatavošana;
- Uzkodu un desertu gatavošana, izmantojot flambēšanas metodi;
- Porcionēšana no koplietošanas šķīvja, palātes;
- Ēdienu pasniegšana, izmantojot dažādas apkalpošanas metodes;
- Vīna pasniegšanas prasmes;
- Alkoholisko dzērienu raksturojums un pasniegšanas īpatnības;
- Pareizā inventāra pielietojums gatavojot uzkodas, izmantojot palīggaldu;
- Darba organizēšana un laika intervāla ievērošana;
- Higiēnas normu un prasību ievērošana.
Anastasija Vladlena Sergačova ar 67.74 punktu skaitu (Max100), ieguva godpilno septīto vietu.
Apsveicam!