Apsveicam ar panākumiem Konkursā SkillsLatvia 2020 “Restorānu serviss”!

  1. gada 23. janvārī 3.S kursa izglītojamā Anastasija Vladlena Sergačova piedalījās Nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursa SkillsLatvia 2020 pusfināla nominācijā “Restorānu serviss”.

Nominācijas darba uzdevumu profesionālās prasmes:

  • Galda klājuma veidu pārzināšana;
  • Prasme izmantot traukus, galda piederumus un glāzes, pasniedzot ēdienus un dzērienus;
  • Ēdienu saskaņošana  ar dzērieniem;
  • Ēdienkartes uzbūve;
  • Kokteiļu pagatavošanas pamatprincipi;
  • Kafijas pagatavošana;
  • Uzkodu un desertu gatavošana, izmantojot flambēšanas metodi;
  • Porcionēšana no koplietošanas šķīvja, palātes;
  • Ēdienu pasniegšana, izmantojot dažādas apkalpošanas metodes;
  • Vīna pasniegšanas prasmes;
  • Alkoholisko dzērienu raksturojums un pasniegšanas īpatnības;
  • Pareizā inventāra pielietojums gatavojot uzkodas, izmantojot palīggaldu;
  • Darba organizēšana un laika intervāla ievērošana;
  • Higiēnas normu un prasību ievērošana.

Anastasija Vladlena Sergačova  ar 67.74 punktu skaitu (Max100), ieguva godpilno septīto vietu.

Apsveicam!